FFF logo gebraden vleesbietjesappelsapgroenten2groentenbloemenlavendel

 

 

Deze site is gemaakt door
Vanrijtmedia

Werken bij FFF
Contact
Links

Partners
Deelnemers
andere interessante sites

 

Hoofdstraat 81a
9861 AC Grootegast
Nederland
Tel: +31 (0)594 769 020

info@fieldfoodfarmers.nl
www.fieldfoodfarmers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILOSOFIE

Field, Food & Farmers gelooft dat niets op zichzelf staat. Alles heeft met alles samenhang. Elke keuze en elke daad heeft consequenties voor het totaal. Daarom doet onze keuze er toe!


Keuzes

Als mens hebben wij veel te kiezen. Field, Food & Farmers maakt  graag verantwoorde keuzes die goed zijn voor mens, dier en milieu.
Field, Food & Farmers streeft naar een leefbare wereld voor alles en iedereen. Nu en in de toekomst.     

Gezonde voeding

Als het leven je lief is, kies je voor gezond en duurzaam.

Gezonde voeding is van levensbelang. Het is de brandstof die ons gaande houdt.

Zoals iemand die zuinig is op zijn auto zorgt dat er geen troep in de tank komt, zo vanzelfsprekend is het voor Field, Food & Farmers dat ieder die zuinig is op zichzelf kiest voor kwaliteitsvoeding. Voor voeding die met aandacht geteeld en geproduceerd is. Zonder chemische toevoegingen. Gemaakt van gewassen en dieren die tijd en ruimte kregen om te leven en te groeien. Voeding die rijk is aan vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen.

Voedzaam, gezond, en … lekker!   

   

Van grond tot mond

Om voldoende gezonde voeding op tafel te krijgen, spelen velen een rol van betekenis: producenten (boeren en verwerkingsbedrijven), distributiebedrijven (distributiecentrum,  transport), productafnemers (bedrijfscateraars, supermarkten, speciaalzaken, webwinkels).

De sterk toenemende vraag naar biologische en/of duurzame producten vereist van alle spelers in het veld de nodige inspanningen. Een andere, efficiëntere, aanpak? Extra investeringen? Een vruchtbare samenwerking misschien?

Het is duidelijk dat alleen professionalisering (binnen de hele keten) een hoger rendement kan garanderen. Als goed aangeschreven kenner van de markt met een groot relevant netwerk vervult Field, Food & Farmers daarbij graag een dienstverlenende rol.  

 

Samen sterk!

Bedrijven vertonen net als planten, dieren en mensen, grote onderlinge verschillen. Die verschillen - hun eigenheid - respecteren en waarderen wij. Daarnaast is aandacht voor hun onderlinge relaties volgens ons onontbeerlijk. Field, Food & Farmers zet zich daarom met hart en ziel in om een goede samenwerking te bevorderen tussen alle betrokkenen in de voedingsmiddelenbranche.

Gebundelde krachten zorgen voor meer en (nog) betere producten en efficiëntere ketens. Voor een hoger rendement ook.

En…voor een betere toekomst! Voor ons allen!