FFF logo gebraden vleesbietjesappelsapgroenten2groentenbloemenlavendel

 

 

Deze site is gemaakt door
Vanrijtmedia

Werken bij FFF
Contact
Links

Partners
Deelnemers
andere interessante sites

 

Hoofdstraat 81a
9861 AC Grootegast
Nederland
Tel: +31 (0)594 769 020

info@fieldfoodfarmers.nl
www.fieldfoodfarmers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uit de pers

Paus en president gaan voor groen.

Afgelopen kwartaal werd bekend dat Barack Obama en Paus Benedictus XVI persoonlijk kiezen voor biologische voeding. De keuze van beide heren is van groot belang. Zij behoren immers tot de meest invloedrijke personen op deze aardbol.

Obama

Tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne klapte Michelle Obama onverwachts uit de school. Op een bijeenkomst vertelde ze namelijk enthousiast over de overstap die haar gezin onlangs had gemaakt naar het gebruik van gezonde, biologische producten.

De persoonlijke keuzes van de Amerikaanse President en de Paus zijn goed voor alle mensen die biologische landbouw en voeding een warm hart toedragen. Zo heeft Obama in zijn verkiezingsprogramma actieve steun beloofd aan biologische boeren in de VS. Voorbeelden hiervan zijn het vergoeden van de kosten voor certificering en het verlagen van de verzekeringskosten.

Paus Benedictus XVI heeft de zorg voor het milieu hoog op de Vaticaanse agenda geplaatst. Hierdoor is hij hard op weg om bekend te worden als de Groene Paus. Begin dit jaar werden milieuvervuiling en genetische manipulatie door het Vaticaan expliciet benoemd als één van de zeven moderne doodzonden, naast bijvoorbeeld drugsgebruik of het veroorzaken van armoede. paus


W W W . E K O L A N D . N L